Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2020 18:09 - ЕДИН НА НУЛА СРЕЩУ ЕВРОПЕСКИЯ СЪЮЗ !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1344 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 27.11.2020 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
      С посвещение на съблогърите ми, от които се уча, г/жа Радостина и г/н Венци

      ЕДИН НА НУЛА СРЕЩУ ЕВРОПЕСКИЯ СЪЮЗ !!!

ЧРЕЗ МАКЕДОНСКОТО И БЪЛГАРСКОТО ВМОРО ПУТИН ОТНОВО ИМ  /ГО/  ВКАРА ГОЛ НА ЕВРОПСКАТА УНИА...

 

   Ужасно се излагаме пред Европа и подкрепяме противопоставянето на Балканите с отказа ни да подкрепим Македония да кандидатства за влизане в ЕС. Тази подла игра, в която на фалшив кон заиграха и социнтелектуалците, между които Професор офчароФ, доведе до погрешни представи и изисквания на голяма част от нас СРЕЩУ кръвните ни братя, македонците. Чудя се как още не са се пписъединили списъковите интелектуалци, подкрепники и поддержники на пуча на Радев. В спора с Македония се стигна до едно смесване, каквото на времето ДС извърши като сложи под общ знаменател по време на възродителния процес еднокръвните ни братя, помаците, хора измъчени по много линии, и турците, и те на същия хал като тях, водещи изключително тежък живот по достоен начин. Сега се смесват българите, самоопределили се като македонци и македонците, което е заподмятване на пениси - да се ловнат хората на тези пениси и да се прикрие плитпроституцията по този казус, дирижирана от Кремъл с изпълнители двата кло/у/на на ВМОРО в България и Македония. Тази партия няма нищо общо с Македония, на нея й плащат да внася раздори на Балканите. Тя служи на Путин и на пудела му на Балканите, Вучич. Такава партия е и ДПС.

  Редно е македонците да отсъпят от позициитте си, формулирани от сръбските и съветските комунисти, Зоран Заев ги подкани. Подчертавам, тези комунисти в Македония имат много голямо влияне. Там е пълно с паметници на Тито, както у нас с паметници на съветски и руски переступники спрямо страната ни, цитирам само два – този на „освободителите” в София и на Альошка в Пловдив. Никой до сега не посмява да изрие този срам от България, макар всеки да знае, че с въвеждането на съветската администрация в България, страната бе върната по времето на приматите, а един от вменените руски освободители на България е съветвал турците как да формулират обвинението срещу националния ни герой, Левски, за да го осъдят на смърт.

   Сега се породи друг спор, подобен на „спора” по време на възродителния процес, когато твърдяхме, че турците, които сложихме в един кюп с помаците са българи. Сега по комунистическа инерция твърдим, че македонците са българи. Такива са, това е било отдавна, но те са се самоопределили през годините като македонци. С помощта на службите на Тито и Сталин им измислиха и език, македонски, нещо петокрил седмокурец. Родените след това са възпитани при условията на социалистическия реализъм и са се самоопредилили като македонци. Обратното ще означава смяната на паспортите след Деветото на българите в Западна България на които бе вменена националност македонци.

   Този срам се подкрепя и от отвратителнището българско, президентщината ни. Днес това отвратитлвнище е назовало истинския виновник за ковида на откриването на някакав строеж, това е правителството, респ. Бойко Борисов. Не ковида, страшното за страната е Борисов, твърди по телевизията отватителнището. Ако той или простакелата Мая Манолова бяха на мястото на Бойко, нито едни болен нямаше да има, поне аз съм убеден в това. Една лекарка-проститутка по Хоризонт преди дни каза, че в България нямаше да има нито един болен, за това били отпуснати пари от ЕС, но.... Бойко откраднал парите.

    Все едни и същи изпълнения, гимнастики, локуми, тръгващи още от времето на Априлския пленум. За съжаление нищо не може да се направи от страна на правителството, защото чрез Каракачанът Путин може да предизвика правителствена криза и избори в този така труден момент за България.

  Поради това мисля, че решение на въпроса с Македония ще има след изборите през март и то ако пуделът на Путин в България, Каракачанът, тогава няма да представлява езичето на везната, от която зависи срутването на страната. Преди такъв пудел бе Доганът.

   В подобно положение в момента е Зоран Заев, който призовава и македонската страна да е по-гъвкава, да отстъпи където е на неразумни позиции, но какви ли не атаки срещу него предприемат тамошните маркспутинци от македонското ВМОРО. Само не са го обвинилои още, че дядо му е ебал змия и поради това внукът му няма място в политиката.

   А истината е видна – Путин не иска стабилност на Балканите, за да се намесва тук, да набучва ракети срещу ЕС. Той се противопоставя страни от Балканите да се присъединят към ЕС, считан от него за враг на Русия, макар да е обрратното и службите му имат проработка что делать против влизането на Македоня в Европската униа. А активниките на тази преработка, предполагам знят ги не само тези с умствена напредналост, но и тези с умствена изостаналост – Радев, Каракачанът, соцпрофесорите, политпроститутите и още много следващи обръчи, когато първият се разкъса.

   Нека някой каже, че Путин е глупав...





Гласувай:
7



1. radostinalassa - Взе да се научаваш да правиш....
27.11.2020 18:55
комплименти. Иначе ще кажа на внучката ти какви си ги бръщолевил. Мазен тарикат.
цитирай
2. zaw12929 - НЕ СТЕ ПРАВ! ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ...
27.11.2020 19:54
НЕ СТЕ ПРАВ! ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА
БЪДЕТЕ ПО ТЪРПЕЛИВ. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И НОВИ УСПЕХИ
УМНИЯТ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСЯКА СИТУАЦИЯ С КАКВАТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА СЕ НАБЪРКА!
цитирай
3. radostinalassa - Къде ми е комента, бе камък?
27.11.2020 22:30
Кой те накара ме дразниш? Някой мелез?
цитирай
4. planinitenabulgaria - За разгадаване на скрития Ви смисъл в този Ваш Коментар,
29.11.2020 21:24
radostinalassa написа:
Кой те накара ме дразниш? Някой мелез?


ползвах програма на Центъра. Тя даде отговор, че след като Венци, Рустам и Борн не реагираха на нетовите Ви закачки към тях, Вие сте се ориентирала към мен. При мен обаче нещата са много по-трудни, защото аз съм три пъти по-красив от тия тримата заедно. Ако така рязка, а не мила сте била с тях, поведението Ви е обяснимо. На всичкото отгоре аз искам и трима поръчители.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Госпожо Радостина,
29.11.2020 21:28
zaw12929 написа:
НЕ СТЕ ПРАВ! ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА
БЪДЕТЕ ПО ТЪРПЕЛИВ. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И НОВИ УСПЕХИ
УМНИЯТ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСЯКА СИТУАЦИЯ С КАКВАТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА СЕ НАБЪРКА!


поради неразбиране от моя страна на смисъла в коментара Ви, потърсих подходяща програма на Центъра. Тя преведе на разбираем език два варианта на Коментара Ви:
1. Свободата е в теб! /Делян Пеевски/ и
2. Да живее международното положение! /Георги Димитров/.
Мислите ли, че тълкуването на Коментара Ви е правилно?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180486
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031