Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2018 17:12 - Прогнозите на Нострадамус за 2017 г. вече са истина
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1099 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Прогнозите на Нострадамус за 2017 г. вече са истина

17 декември 2016 г. Бакстър Дмитрий странен 

http://yournewswire.com/nostradamus-2017-predictions/

image

Свежи от успешния 2016 г., с многобройни големи предсказания, легендарният френски пророк Нострадамус изглежда ще продължи да отбележи своята 500-годишна гореща ивица през 2017 г., тъй като три обезпокоителни пророчества и две окуражаващи прогнози за следващата година вече започнаха да падат на мястото си.

Нострадамус се е превърнал в име през вековете, след като значителен брой от прогнозите му се сбъднаха, включително възхода на Наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер, атаките от 11 септември и наскоро изборите на Доналд Тръмп.

И така, какво ни очаква през 2017 г., според пророка, който прогнозира повечето от световните събития, определящи ерата през последните стотина години? Нострадамус предполага, че 2017 ще бъде година на огромна промяна и размирици - и от това, което може да се определи досега, съставките на някои от неговите пророчества вече бълбукат в пота и изглеждат като истина.

Тук са разгледани три тревожни пророчества, както и две окуражаващи прогнози, които френският философ, писател преди почти 500 години, обяви за 2017 година.

Според Инквийтер ,

Съединените щати ще започнат да падат

Ако погледнем прогнозите на Нострадамус през 2017 г., философът изглежда е виждал видения, които се отнасят до мащабна промяна в баланса на властта в света. Сред тези промени е падането на суперсила, което мнозина от последователите на пророка вярват в Съединените американски щати. Според пророчествата на Нострадамус САЩ биха започнали да стават все по-неоправдани и некомпетентни , като в крайна сметка се доказват като разочарование за света, според Експрес. Това ще продължи дотогава, докато Америка не успее ефективно да изпълни ролята си на световен лидер.

image

Прогнозите на Нострадамус за 2017 г. сочат политическа корупция, граждански безредици и неравенство, възходът на корпоративния и финансовия елит и провалът на социалната система като причина за падането на Съединените щати. Като цяло, много от тях вече се случват, с избрания президент Доналд Тръмп, който няма политически опит, да поеме юздите на страната. Гражданските вълнения станаха преобладаващи, тъй като стари проблеми като расовата дискриминация започнаха да се появяват още веднъж.

Китай ще се издигне

Според прогнозите на френския философ следващата година ще види и появата на Китай като световна сила , като направи смели стъпки, за да се справи с икономическите дисбаланси в света. Като се има предвид, че Китай значително увеличава своята власт през последните няколко десетилетия, това специално пророчество може да се сбъдне. В края на краищата, с суперсили като Съединените щати, очевидно поставени за по-нататъшен спад, Китай има всяка възможност, необходима, за да се увери, че неговото издигане на власт е безпомощно.

Това обаче не трябва да е изненадващо, тъй като азиатската суперсила се е изграждала като страхотна глобална сила от десетилетия насам. От 1978 г. насам Китай е успял да се превърне в малък играч в световната сфера в икономическа мания, която привлича милиарди долари чужди инвестиции. Ако прогнозите на Нострадамус за Съединените щати се сбъднат, има добър, макар и смущаващ шанс Китай да определи окончателно Америка като най-голямата суперсила в света през следващата година.

"Глобалното затопляне" се използва като изстрел за война

Прогнозите на Нострадамус от 2017 г. също така показват, че следващата година ще види масивен, световен конфликт по много важна тема - глобалното затопляне. Тъй като ресурсите на Земята изчерпват и опозицията на екологосъобразни инициативи се увеличава, напрежението между народите може да достигне точка на кипене, което в крайна сметка води до война или "гореща война", според прогнозите на философите. Според Нострадамус това, което е особено ужасяващо за предстоящия конфликт, е фактът, че биологичната война и тероризмът най-накрая могат да бъдат използвани от някои сили.

Точно както предишните две пророчества, съставките на това обезпокоително пророчество изглежда се потапят. Позицията на избрания президент на САЩ Доналд Тръмп за климатичните промени сама по себе си е достатъчна, за да се заблудят многобройните последователи на френския философ, като се има предвид, че бизнесменът магнат - президент, не вярва, че промените в климата са реални. Това, разбира се, може да не седи много добре с други страни, които са изцяло инвестирани в борбата срещу глобалното затопляне. В най-лошия сценарий, позицията на САЩ по отношение на изменението на климата може да се превърне в един от катализаторите на конфликти през следващата година.

image

Докато горепосочените пророчества несъмнено са смущаващи, не всички прогнози на Нострадамус от 2017 г. са отрицателни. Всъщност френският философ също пророкува, че следващата година ще види, че човечеството ще направи значителни стъпки напред. Ето няколко пророчества на Нострадамус от 2017 г., които са доста окуражаващи.

Слънчевата енергия ще бъде крал

Нострадамус прогнозира, че следващата година ще види все повече и повече нации по света да приемат чистата енергия, като слънчевата енергия се превръща в източник на енергия за много страни. Нострадамус заяви още, че през следващата година слънчевата енергия ще бъде достатъчно широко разпространена, че някои страни ще могат да експлоатират повечето от своите операции изключително на чиста енергия.

Това, разбира се, вече е започнало, тъй като народите по целия свят продължават да допринасят в борбата срещу изменението на климата. Слънчевата енергия непрекъснато стана по-напреднала през годините, като се изграждат масивни съоръжения по целия свят. Докато Америка може да се върне обратно на чиста енергия за следващите няколко години, останалата част от света най-вероятно ще продължи да се премести в световен мащаб към чиста енергия.

image

Ще започнат полетите в търговското пространство

В по-лека нота, прогнозите на Нострадамус от 2017 г. също така заявиха, че следващата година най-вероятно ще видят дебюта на комерсиалното космическо пътуване. Докато разходите за комерсиални полети на космоса най-вероятно няма да бъдат достигнати за обикновения човек, фактът, че пространството ще бъде отворено за цивилни лица, вече е огромна стъпка напред от само себе си.

Много фирми, като VirginX Galactic и SpaceX на Elon Musk, вече са инвестирали значително в развитието на търговски космически полети. Няколко цивилни вече са се справили с космоса в миналото, въпреки че повечето от тях трябваше да платят милиони долари за опита. През следващата година вратите за космически туризъм най-накрая ще се отворят за повече хора.

Заключителна бележка

Докато прогнозите на Нострадамус винаги са били несравнимо точни, важно е да се отбележи, че думите на френския философ трябва да се приемат със зърно. В края на краищата наистина няма научен начин напълно да се предскаже бъдещето и има твърде много променливи, които трябва да се вземат под внимание, когато се разглеждат пророчествата. Въпреки това е много трудно да се пренебрегне фактът, че прогнозите на Нострадамус за 2017 г. са доста зловещи, особено след като събитията, които като че ли водят до някои от тях, вече се случват точно сега. Независимо от това, важно е да запомните, че каквото и да се случи през следващата година, наистина ще зависи от човешката раса да реши.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. leonleonovpom2 - Здравей, Приятелю!
21.04.2018 22:01
Впрочем, Нострадамус е посочил само две дати-лично Кога ще умре и кога гробът му ще бъде разкопан И двете са абсолютно точни!
Втората става ясна при разкопаването на гроба му На гърдите му имало медна плоча с изписаната дата На същия ден, месец и година! Като я видели, гробарите с ужас се разбягали Другите дати са кодирани и тълкувателите ги разшифроват Но са спорни.....

Хубава вечер!
цитирай
2. zahariada - Здравей! приятелю!
22.04.2018 08:49
Това не го знаех. Интересно е.
Хубава сутрин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742026
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031