Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 15:18 - Светът напълно превъртя
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1413 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 25.01.2018 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Ако това твърдение ви се струва пресилено излезте на улицата и се убедете сами едни протестират и искат трети пол, други ги оплюват и мразят !? Едни парадират с возила за половин милион, други ровят в боклужийските кофи, за малко пари и оскъдна храна !? Религиите и техните институции се опитват да въведат духовност и човешки добродетели, други ги противопоставят и рушат отвоюваните от еволюцията човешки ценности !? Безпътието и ужаса е толкова голям, че в една от развитите държави, наскоро излязла от ЕС, се появи правителствен министър на самотниците !? Непълнолетни убийци и насилници, върлуват в училищата, по улиците, не само у нас !? Т.н. „демокрация” учи подрастващите че са безполови джендъри , които сами си измислят пола в повече от 20 модификации, със съответните права !? Еднополовите сватби, вече са защитен факт, могат да отглеждат и осиновяват чужди деца !? Никой не си задава въпроса, ако всички сме хомосексуалисти, какво е бъдещето на човечеството, кой ще създава и отглежда деца !? На клонирането и роботизацията ли се разчита !?


 imageimage

 

          Аз съм възрастен човек и не искам да живея в подобен, „модерен” свят, както виждам и констатирам, не съм сам ! Кой дирижира този самоубийствен цирк и защо ? Краха на всяка империя започва с лакомията, извращенията, слободията, липсата на общочовешки ценности ! Досещате ли се коя е империята, тази която дължи на света над 20 трилиарда долара, която печата пари без покритие, която яде и пие за чужда сметка, която е световен жандарм и налага над хората своята, гадна, имперска, античовешка, ценностна система ! Мегаломанията на имперците е толкова голяма, че бламира и собствения си „демократично” избран Президент, даже и за напълно логични неща, като забраната за военна служба на хомосексуалисти !? Няма невинни американци, както нямаше невинни немци на факелните шествия , пречупените кръстове  и твърденията, че превъзхождат генетично другите народи ! Няма разлика, чумата на 21 век се роди в САЩ и твърдението, че няма по-добри, образовани, интелигетни и велики от тях !?

 

 image


        
За огромно съжаление, днес нашите продажни политици ни продадоха напълно и направиха техен верен сателит ! Борете се българи за истински неутралитет и независимост, за човешка чест и достойнство, живота е много кратък и парите не са всичко ! По- добре е беден, но добър и честен човек, отколкото богата и тъпа, било то американска свиня !


image








Гласувай:
10



1. danielita - Хубаво заглавие , неизчерпаема тема
25.01.2018 20:32
Знам че и мен ме слагаш в кюпа на империята на злото, но познавайки я отвътре, мога да кажа че и тук има мислещи и протестиращи хора. Само че системата ги е хванала от най-ранна възраст и поробила икономически, така че работейки на 2 - 3 места да нямат време за мислене. Да, света е една голяма лудница и само най- силните психически и физически успяват.
Доколкото за хомосексуализма - защо броят на тези хора расте? Не от слободия, във всеки случай. Може би с човечеството се извършват генетични промени- преднамерено или спонтанно. Според моята теория, мове би по-висшите раси са еднополови и пътя към това е хомосексуализма, кой знае? Тук е мястото на лекари и психолози сериозно да изследват проблема. Не можем да се позоваваме на каквато и да е религия когато се роди дете с двата вида полови белези, и него Бог го е създал както и нас. Но пак- медицински лица трябва да си кажат думата- кои са причините, каква е статистиката, какво да се прави. А юристите, да облекат в закон резултатите. Може би тази Конвенция идва твърде рано и необмислено. Според мен тя трябва да се раздели и да се приеме само частта за защита на жените. Другата част, касаеща половете да се подложи на изследване и дискусия от международна комисия.
Забраните на това или онова никога не са имали резултати, но в случая трябва да се забрани проповядването и демострирането на едно или друго сексуално поведение, особено ако е опошлено с костюми и знаци. Ние, нормалните според общоприетите норми хора не демонстрираме нашата нормалност, нали?
цитирай
2. dedenze - https://www.dnes.bg/science/2018/01/25/idva-li-ni-redyt-kitaiski-ucheni-kloniraha-dva-makaka.366103
25.01.2018 20:59
Може би отговора се крие в горната статия ! Така се решава и въпроса с малкото мислещите и протестиращи американци с формиране на мечтания, идеален потребител ! Маймуните са едни от малкото животни, славещи се с хомосексуални прояви !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467360
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031