Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2017 16:41 - Внимание! Борисов и ЦРУ Готвят ТУРСКА АВТОНОМИЯ в България! Ще ни СПАСИ ЛИ РУСИЯ от Косовския сценарий?!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 954 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.03.2017 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вчера в ефира на btv, бившият премиер Борисов заяви, че ако утре турските радикали в България поискат автономия, ние няма с какво да ги спрем.

Това, разбира се, е гледната точка на Борисов. Неговата „задача“ е да плаши българите, за да гласуват за него. Защото неговите Пи-ар-и централата на ЦРУ в България вече не могат да измислят никакво разумно обяснение, не могат да извадят читав аргумент защо трябва пак да гласуваме за ГЕРБ. След потресаващо некадърното, национално безотговорно и крадливо управление на Борисов, колкото и да се напъват западните аналитични центрове не могат да извадят смислено обединяващо послание, което да събере отново разпръснатия и разконцентриран Борисов електорат. Освен… турската заплаха!

Но ако „гражданин № 1“ на България е знаел за тази огромна опасност, надвиснала нашата родина, то резонният въпрос е, защо не е взел необходимите мерки?

Защо Борисов допусна в страната ни да се учреди по законен ред една антибългарска партия, кръстена от турските спецслужби „ДОСТ“. Създаването на противоконституционната „ДОСТ“ е изключителна заплаха за нас, защото тя дава карт бланш на турските радикални ислямисти да обикалят родината ни, необезпокоявани от никой, и да „агитират“ турското население в смесените райони за автономия.

А агитацията е много хитра. И базирана на американския принцип за тоягата и моркова. Което вече навежда на мисълта и за съпричастност на ЦРУ към действията на турските радикали. От една страна „агитаторите“ чертаят пред българските турци примамливи перспективи за икономическо благоденствие и рог на изобилието, който ще се излее върху тях от „Майка Турция“. Стига само да подкрепят искането за автономия на отделни български области. А от друга страна ислямистите заплашват мирното население, че ще се лее кръв, ще се режат глави и ще се вършат всякакви жестокости спрямо онези мюсюлмани, които не подкрепят автономията.

image

Само че се оказа, че българските граждани от турски произход не бързат да се редят под знамената на кървавите ислямисти. И то по две причини. Първо, защото от 27 години насам, непрекъснато слушат за мечтаното „благоденствие“ от разни турски фондации, а вместо това с всеки изминал ден обедняват все повече.  А „техните“ кметове, ходжи, депутати и други „първенци“ забогатяват за тяхна сметка и се държат като дерибеи и с турците и с българите в тези райони.

Втората причина е, че мирното турско население в България усеща, че „автономията“ ще донесе само нещастия и беди за обикновените хора. Защото тогава светското сега „правосъдие“ ще бъде в ръцете на излъчени от диктатора Ердоган радикални ислямисти. А същите тези радикали плашат българските турци повече от всичко на света. По простата причина, че те виждат кървавите джихадистки изстъпления в Сирия. Виждат каква война се води в самата Турция. Как турската армия превзема с танкове и артилерия редица селища в Диарбекир. Как ислямистът Ердоган жестоко се саморазправи  със светската опозиция преди две-три години. И затова не искат да вървят с „майка Турция“ – не желаят да докарат войната и в собствените си домове.

Всичко изброено дотук, обаче, не отменя надвисналата над България опасност от откъсването на автономни територии и завладяването им от Турция. Защото за разпокъсване на нашата страна работи и американското посолство. ЦРУ иска да унищожи всички славянски държави на Балканите, за да ограничи по този начин руското влияние в този регион. Спомняме си, че този процес започна от Сърбия, която не искаше да влезе нито в ЕС, нито в НАТО. Тогава последваха нечовешките американски бомбардировки над мирното сръбско население. А по всичко изглежда, че  сега в Сърбия се  готви и Майдан, който да свали законно избраното русофилско и национално правителство. Целта на майдана е да сложи начело на държавата американски марионетки. За да подчини Сърбия напълно. И постепенно да я унищожи. Както унищожават нас в момента. Нека не забравяме и,  че точно до Сърбия, в Косово, се намира огромна американска база.

Нека не забравяме и, че само преди две седмици американският конгресмен Дейна Рорабейкър обяви, че Македония не е държава и трябва да се ликвидира като се раздели между Косово, Албания и Гърция. А преди два дни турският президент Ердоган заяви, че войната на Полумесеца срещу Кръста вече е започнала. Тези факти недвусмислено показват, че съществува американо-турски план за разпокъсване и унищожаване на славянските държави на Балканите. На принципа – няма ли славянски държави- няма и русофили. А без проруски настроени държави- Русия губи културните си и политически позиции в този регион.

image

При цялата тази огромна заплаха, надвиснала като дамоклев меч над нашата родина, бившият премиер и настоящ кандидат за нов премиерски мандат Борисов, се опитва да ни внуши, че ние не трябва да правим нищо. Че трябва да оставим радикалните ислямисти от ДОСТ и турските спецслужби да действат необезпокоявано в българските региони. Че трябва едва ли не да се молим на Ердоган за милост…

И това Борисов го твърди с ясното съзнание, че ако има някой виновен за създалата се ситуация – това без всякакво съмнение е лично той. Защото именно Борисов отблъсна нашата посестрима Русия, която искаше да окаже икономическа, финансова и политическа помощ на България чрез строежа на големите енергийни проекти АЕЦ „Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис. Бившият премиер и неговите западни ментори, обаче много добре знаеха, че големите енергийни проекти ще донесат на страната ни не само икономически дивиденти. Те щяха да донесат и защита и сигурност за България от всякакви външни посегателства. Защото Русия щеше да има интерес да брани своите инвестиции в страната ни. И затова направиха всичко възможно, за да отделят България от Русия.

Но това, че ни откъсна от Руската федерация е само половината вина на Борисов. Другата половина е, че направи всичко възможно да засили турското влияние в България. Както и да остави ислямисти и джихадисти да се вихрят из българските смесени региони.

Добре, че дойде ген. Радев, за да изгони най-радикалните ислямисти. И да постави другите под контрола на ДАНС. Но защо Борисов не го направи толкова години? Отговорът е прост: Защото така му нареждаха неговите западни господари.

Ето това донесоха Борисов и ГЕРБ на България: Коварни заговори, ислямистки изстъпления и пълно унищожение на страната ни.

И затова древният и мъдър български народ каза: „НЕ“ на Борисов и ГЕРБ!

Но каза и още нещо: „ДА“ на дружбата и сътрудничеството с братска Русия!

ЗАЩОТО БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125994
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031