Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2018 09:24 - За Матрицата на планетарните открития
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 1425 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                           "Матрицата на планетарните открития"

Валентина Й. Миронова   МАТРИКА НА ПЛАНЕТАРНИТЕ ОТКРИВАНИЯ


Резюмета на доклада на акад. Валентина Й. Миронова в Международната академия
Всъщност докладът е неговото представяне. Историята на превода и значението на най-древния научен ръкопис. Резултат от 11- годишна  работа.

Това е послание от немислими моменти. Книгата. Работен инструмент. Алгоритми за глобалния синтез на неизвестно съзнание.
Знанието се предава чрез странни пиктограми - йероглифи, геометрични модели. Всяко от тях е и писмо. Всички заедно - имената на древните божества. Които може би някога са били хора. Езикът е подобен на санскрит. Защо Индия? Вероятно древните автори искат да запазят дълбочината на своите знания.

                                          Глобално значение на трансфера.

"Целият живот започва като ДНК шаблон. Всичко започва с така наречените "огнени букви" или "светлинни кодове". Те стават светлинни ключове, а след това ДНК молекули. Чрез умножаването им с алгоритъм, човешките тела са създадени директно от етера. "
И създават тези светлинни кодове Боговете - Създатели - Основатели - Градинари от отдалечени звездни системи.

Човешката раса има много древни корени. Хората са живели преди стотици милиони години, много преди първите примати. В научната литература има много доклади, посветени на това. И човечеството било съвършено и имало идентична ДНК. И притежава технология,  която никога не сме сънували. И къде са техните следи и знания?

Планетата днес разкрива следи от древни цивилизации. Какво оцелява след катаклизми или катастрофи, естествени или изкуствени.  Ето някои от тях, чиято възраст варира от 35 000 до 40 000 години:

- структурите Yonaguni в близост до бреговете на Япония.

- наводненият "Мега-град";  в североизточното крайбрежие на Куба.

- град във водите на западния бряг на Индия в залива Кабей; древната цивилизация Harapan на същия континент.

- Градът Махабалипурам , открит след цунами в Индия. Той се нарича в Махабхарата град на боговете, откъдето произлизат много науки и технологии.

- пътят по крайбрежието на Флорида , чието покритие е направено от цимент с комплексен състав, пълен и без пукнатини.

- и пирамидите в Гиза, наследени от египтяните.

Артефакти остават от по-ранни цивилизации.

ПРИМЕР НА ПРИРОДЕН КАТИКЛИЗЪМ.

В стените на пирамидите в Гиза се съхраняват фосилизирани миди.

ПРИМЕР НА ТЕХНИЧЕСКАТА КАСАСТРОФА.

Бижутерите познават камъка MOLDAVIT (известен още като бутилка, воден хризолит). Това е стъклена топена прозрачна маса от зелен цвят. Счита се, че е рядък, предполага се метеорен произход. Това вещество обаче се появява в резултат на термоядрена експлозия. "Стъклата" се намират на остров Бикини, Семипалатинск, Невада, Хирошима, Нагасаки и ... в Мохенджо-Даро.

Човечеството еволюира от СЪВРЕМЕННОСТ, а не обратното. Кондензирахме себе си, докато вече не осъзнахме духа. Но духът никога не забрави. Възможност за връщане винаги е била, сега е във високоскоростен асансьор.
Понастоящем са известни методи за предаване на информацията на тънък (високочес-тотен) план. Също така е известно, че артефактите от древни времена се съхраняват на това ниво. Тези много знания ...

Навремето ми дойде свитък от това ниво. Текстът е написан на санскритски език. Имах нужда от специализирана консултация.
Срещата се проведе на територията на музея на Н. К. Рьорих. Там имаше много хора и сред тях имаше лама. Срещнахме се с очи. Попитайте - телепатично разрешение. И научих, че свитъкът ми, който  беше в един фин сън, всъщност съществува. Лама обясни, че древните ръкописи се съхраняват в затворените библиотеки на Потала (Тибет), те са написани веднъж на сто, двеста (или повече) години, често без разбиране какво е написано. Но така знанието се запазва за потомците.

Но не е нужно да ходя в Тибет, текстът е написан правилно на един деликатен план от мен. В библиотеката на Потала посланието вече беше изключително древно, не беше отваряно  много време, запазвайки тънка (полева) форма за превод.

Какво знание ми беше разкрито?
Отговорът е: "естественото възстановяване на многомерните генетични кодове на човешкото съзнание".

По-късно в този музей се откри изложбата "Науката на древната Индия" - плакати с думи от митове и превод. Всичко е същото. Научните формули са кодирани от родословието на богове и богини; имена като многоелементни кодове или пароли за съзнание. Частично дешифриране на митовете в областта на космическата медицина, археологията, металургията.
Институтът на Бхактиведанта работи в Индия в областта на архаичната история и е създаден през 1976 г. като неправителствен институт за изследване на връзките между науката, обществото и религията.

Сега за древния език, на който е написан текстът.

Факт е, че  санскрит е многообразна, високо развита реч. Самият език погрешно се нарича "по-възрастна сестра" на гръцкия език, вместо негова майка. Той е първият език на младото човечество и е таен език на посветените на съвременната арийска раса. Това е най-старият език. Известният санскрит днес е напълно различен от санскрита от древността. Повечето от философските термини, използвани в Индия по време на Махабхарата, не могат да бъдат намерени във Ведите.
Към теорията за индоевропейския произход няма нищо общо. Този език се отнася до тихите езици в широк смисъл.

И все пак, от коя античност е дошъл ръкописът?

Имената в Матрицата се връщат към първия език на най-древното човечество, когато започва да се образува ларинкса. Хората са имали многомерна ДНК и съзнание, едно със Вселената. Те комуникирали чрез телепатия (езикът на светлината!). И ясни знания.
Думата е като звуковия еквивалент на опита. Първите думи били мантри, фокусът на силата и реалността.

Хората лекуват звука, а по-късно и думата, като въплъщение на Духа. Знанието изразявало по-високите вибрации на Единното поле на съзнанието под формата на звуци. И това били семената на всичко, което действа и се проявява в света.
Думата "Религия" се превежда от латински като "връзка с Върховния ум". Който се стреми да поддържа основни познания в света. По-късно религията се превръща в култ. Основните артефакти вече не се виждат. И достигат нашето време, запазено в най-старите храмове на Индия.

И  работят като двойни олтари. Те са по-стари от храма. Те наричат "вимана" (самолет) - предаването на съзнанието от едно ниво на друго.

Поставянето на олтари е старото изкуство на строежа на храмове. В основата на храмовата архитектура на Индия се крие мандалата Васту - Пуруша, "отражение на космическия човек на земята; учебни материали под ръководството на боговете ".
Според архаичната история това е научна формула, създадена от архитекта на тази вселена (Вишвакарман) за себе си, така че мислите му да се превръщат в материални форми.

Това е работещ инструмент.

Ръкописът казва, че най-старата структура на Васту Пуруша ще се промени в края на цикъла, в който живеем.
Всъщност става дума за промяна на енергийната рамка на човешкото тяло.Освен това, тази промяна ще се случи естествено, без катастрофи и катаклизми.

И ето защо.

На всеки 25 920 години се извършва преселение на Земята. Планетата се навежда, подравнявайки квазарните импулси в центъра на галактиката. И отива в следващата октава на Божественото творение.
Преди нас умряха няколко цивилизации. В нашия цикъл работи Програмата за запазване на плътните тела на хората без смърт.
През декември 2016 г. - ел / м феномен на доминираща вибрация на атомните структури, ускорявайки еволюцията на съзнанието.
Центровете на енергия (чакри) на човек  - центърът на  гърлото (гърлото произвежда творчески звук - говор или ДНК) и съответно, на гръбначния стълб - са наречени  върховен бог "Брама".В превод "потенциал на скритата сила на човека".

Понастоящем Брама се открива чрез слънцето - толкова топло. Това е разгръщането на нашия потенциал за съвместно творчество с божествените планове.

Матрицата е симетрична маса с квадратчета "седем по седем". Всеки квадрат символизира един от седемте енергийни центъра (чакри). В допълнение, всяка чакра е специфично ниво на съзнание. Съзнанието определя опита. Каквото  мислиш, определя как гледаш  на живота.  По-лесно - "някой, който го боли -е  това , което казва ." Или - "рибарят  рибар вижда от далеч." Сходство на интересите.

Централният квадрат  е общ  за Матрицата. Нарича  се "Слънцето  като топлина", защото за човешкото тяло това е слънчевият сплит. Мястото на равновесие и свързване на Земята и Небето.  Квадратът на слънчевия сплит (слънчева топлина) работи като фокусна точка  в центъра. Всичко останало се върти около него.
Всеки квадрат има собствено значение.
И всички те образуват определен текст, съгласуван със съзнанието на четящия човек. Тоест, думите ще бъдат същите, но всеки ще разбере индивидуално .

Други аспекти на Слънцето са включени в матрицата.
Това е звук, вече познат топлина (или Аргиниди), съзнание и светлина. Аргиниди - в буквален превод означава естественото отваряне на енергийните канали на тялото, възстановяване на живота с  прана или дишане и в резултат на това, регенериране на тъканите.
Между другото, едно от последните открития на хелиофизиците говори за песни, които Слънцето пее, без да заглъхва за миг.  И в допълнение към горното, спектърът на Слънцето преминава от жълтия  в   белия спектър. Но хората са изтъкани от светлина, така че помислете как енергийната рамка на всеки един от нас се променя днес.

Пример - кленови листа, изгорени от слънчева светлина, като лазер. От една страна, радиацията убива, от друга, тя  съживява. Това  не важи за болестта. Никой вирус не изоставя синтерованите органични вещества.

Матрицата разказва за дълбоката синхронизация на тялото с естествените и космическите ритми.

То съдържа алгоритъма на пулсациите (от центъра на матрицата и до него) като цялост и единство на човека и космоса. Това е резонансна честотна матрица, която третира човешкото енергийно тяло като психомагнитна верига.

Това, което  потвърждава от откритието за връзката на магнитните параметри на генетичния апарат на човека с магнитните параметри на Млечния път.

Ядрото на галактиката генерира и излъчва светлинен код.
Полето на ДНК е централната единица на матрицата на резонансната честота. Матрицата се отнася до ДНК, както светлината към живота.

Върви процес на трансформация в съзнателно на това, което преди е било безсъзнателно.

Велика е Мистерията, която принадлежи на силно духовните предци на божествения човек, който е вътре в земния - същият потенциал на "Брахма"! Духовен (огненен) потенциал, разположен в центъра на всяка физическа клетка - центрозомата.

Днес се събуждат заспалите качества, които водят до  предаването на наследствеността в човека. Хромозомен набор, ДНК молекула, особено частта, която се нарича "отпадък".  Повишаване - или връщане - на пространствения език на светлината.
Полевата организация на ДНК е многоизмерна, както и атомната структура и се простира далеч извън тялото. Това се нарича единно поле на съзнанието.

Буквално, многоизмерността е квантов план за божествеността на всеки. Има човешко съзнание. Един ден тя ще бъде ясна за науката.

Всички хора имат много голяма сила.

Квантовото ДНК поле съдържа абсолютно всички елементи на творението и се състои от много малки енергии от време. Нарича се Меркаба, кристално, светлинно или огнено тяло, "огнената колесница" от Библията.

Човешката кръв понякога носи различна ДНК,отколкото в съседните тъкани, което показва постоянната нестабилност на човешката генетична структура и течната светлина, от която е изтъкано тялото ни.

Полевата структура на ДНК представлява  четириизмерно разгъване на въртящ се додекаедър. Един додекаедър в сфера  е  формата на еритроцит. Вирусите са под формата на икозаедър. Така се организира живата субстанция, квазикристалите.

Точките, линиите и равнините на пресичане на тези фигури на въртене отварят "вратите" на съзнанието към междуизмерните измерения.  И ние започваме да си спомняме. Това се случва естествено.  

Четиридесет и деветте квадрата на Матрицата са основните структури на лъчистата енергия и основните нива на съзнанието (седем чакри, седем подплана всяка, само четиридесет и девет), известни като "четиридесет и деветте пламъка на Духа".

Цялата Матрица е кодирано послание на древния ум и природата към съвременните хора за това, как се променя епохата във всички планове.
И във всеки от нас.
За всеки въпрос има  собствен енергиен канал, съчетан с неутралния потенциал (Дух), който не се нуждае от еволюция - това е силата на живота на всички.  Това е оригиналната енергия на всеки човек, принадлежаща само на него и свързана със съзнанието. Чрез този канал клетъчната форма се влива в своята енергия и става едно.

И човекът,който успее да намери своята истинска енергия, е безсмъртен от този момент нататък.

продължава









Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14877269
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава