Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.04.2018 18:18 - КОРУПЦИЯ ИМА И ТО САМО КАКВА!! ..ето вижте как от общ.поръчка се става милионер
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 2070 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     
                                       ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЗА НАШИ ХОРА!

Ето как само с една обществена поръчка някои шофьори на някои богатири стават милионери само с един договор за поддъжка в БГ - ЖП.

Не е случайно появяването на нови фирми само за ден-два, с цел обогатяване чрез имитиране на поддръжка на жп-локомотиви и др. Фирмата е "ЖП Тракция" собственикът Николай Кръстев  е шофьорът на изпълнителния директор на "Железопътна администрация" Веселин Василев. Тези двамата господа в близкото ни минало са били близки с Васил Божков.....близки като навързани черва....ти на мен....аз на теб....и така милионите ще потекат от БДЖ към частната фирмичка на шофьорчето. А тези милиончета ще се платят от държавния бюджет, защото всички обществени поръчки се плащат от бюджета. Същата тази фирма има вече сключен договор да едни два милиона с двугодишен договор, който още не е изтекъл. Сега офертата е за 4 милиона и договорът е 3 години. Застъпването си е бонус. 

Случаят е изнесен в интернет и по-точно нук: 

https://offnews.bg/razsledvane/bdzh-gotviat-nov-podarak-ot-4-miliona-za-nashi-hora-676732.html

Дали ще има разследване от министерството на транспорта или случая ще се замете под килима, зависи от съвестта и отговорността на министъра ни. Ако този случай се беше развил в някоя европейска държава с действащи закони, не както унас само с писани закони, който никой не спазва, това скандално източване на държавни средства просто нямаше как да се случи!!





Гласувай:
10



1. andri - Като говорим за "наши хора" се сещам за БКП,когато "нашите хора" бяха най-богатите в окръга.
25.04.2018 20:13
Ако искате да научите повече "клюки" свързани с разсипничеството на българските политици в икономиката ни - четете тук: "ЧЕРНА КНИГА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНОТО РАЗХИЩЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ 2017 Г" книгата се издава от Фондация на свободата "Фридрих Науман" с участието на Института по пазарна икономика.
Горната статия е от поредицата " Разхищенията на българските правителства" и се разпостранява с цел: колкото се може повече хора да узнаят за харчовете и бюджетните източвания за разсипването на държавата и ускорението за нейните фалити за напред.

ДАЛАВЕРИ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ: фирми изкупуват земята със статут земеделска неизползваема земя за 1 декър 130-180 лв. След година, когато натрупат достатъчно количество земеделска земя подават в общината заявление за промяна на статута. След това продават 1 дка за 10 000 или 15 000лв, а има и по 25 000 лв. Интересното в случая с препродажбата е това, че след смяната на статута земята вдига цената си, особено ако е за промишлени цели. Така фирмата купувач и продавач става милионерка за нула време. Има примери с гр.Септември, Варна, Несебър и др. кметовете купуват такава земя с цел изграждане на сметище или някой цех със стопанска цел. Парите естествено идват от общинския бюджет с тях плащат по-скъпата земя, а с европейските пари осъществяват целта със строежите.
цитирай
2. dalida - Не само в БДЖ има корупция, има и по пътищата ни и самите престъпници са тези, които отговарят за престъпленията
26.04.2018 08:36
само вътрешен човек от АПИ може да открадне 5-6 метра от мантинела, за която уж някой ще вземе едва 15 лв,ако я продаде на скраб, а всъщност самите скрападжии нямат право по закон да изкупуват железни предмети, които са крадени, то си е направо абсурд...за 15 лв, ще се образува досъдебно производство за кражба от неизвестно лице ще се платят съдебни разноски по-големи от самата кражба, а ремонта ще струва....3 000 лв.на АПИ. Хахахаха...бежбожници за български истории...и лакърдии...само за наивници.

Че, кой ви вярва на вас корумпираните от АПИ.....за резил ще станете! Как да изперете (да откраднете) едни 3000 лв за ...кражба, с неизвестен край!! ако това не е КОРУПЦИЯ....пу...му кажи!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157174
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031